Uitnodiging Masterclass voor Professionals: Wat moet ik met Emancipatie?

Posted by Kimberley Meijers on November 23, 2016 at 10:50 pmIn het kader van week tegen geweld organiseert Emancipator op woensdag 30 november de masterclass “WAT MOET IK MET EMANCIPATIE?!?” Een gratis instap cursus voor professionals en geïnteresseerden op het thema mannenemancipatie.

Datum & tijd 30 november 2016, 13:00 – 16:00 uur

Locatie
Emancipator

Emancipatie, dat gaat toch over vrouwen? Absoluut niet! Want of het nu gaat om herverdeling van arbeid en zorg, geweld, seksualiteit of seksuele diversiteit, de veranderende positie van jongens en mannen speelt vrijwel altijd een belangrijke rol. Mannenemancipatie is een kans voor mannen om een eind te maken aan ongelijke sekseverhoudingen en onderdeel te zijn van de oplossing. Professionals spelen hierbij een belangrijke rol. Echter, leert de praktijk dat professionals worstelen met het praktiseren van deze rol. Emancipator lanceerde daarom voor hen het Handelingsperspectief Mannenemancipatie.

Het Handelingsperspectief Mannenemancipatie is een overzicht van met achtergrondinformatie, overzichtelijke infographics en een set tips en aanbevelingen waarmee professionals, organisaties en beleidsmakers mannenemancipatie kunnen bevorderen.

Lees verder