Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2016

Posted by Kimberley Meijers on October 12, 2016 at 10:16 amRegistratie deadline: 28 november 2016.

Graag nodigen we je uit voor een bijzondere editie van het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2016. Niet alleen organiseren we dit congres voor de twintigste keer, ook besteden we aandacht aan het aidsmonument dat die dag onthuld wordt in Amsterdam. Inspirerende sprekers praten je bij over ontwikkelingen, trends en interventies vanuit het thema ‘Speed up!’. Wereldwijd streven we naar het einde van aids in 2030. Waarom niet dezelfde ambitie voor andere soa’s? En ook als het gaat om gezonde seks leggen we de lat hoog.

We starten de dag met een inspirerend plenair programma, met onder anderen Eberhard van der Laan (burgemeester van Amsterdam), Louise van Deth en Jan van Bergen (Aids Fonds & Soa Aids Nederland) en Eline Op de Coul (RIVM). Voordat we aan de borrel gaan, sluiten we de middag af met een interactieve innovatie-estafette.
 

Bekijk ons dagprogramma

 

Ruim aanbod in workshops
Je kunt kiezen uit 22 interactieve workshops over de thema’s hiv, soa’s en seksuele gezondheid. Denk aan e-Health, co-creaties met migranten, helder communiceren over gezonde seks en soa’s, partnermanagement en het internationale congres AIDS2018 in Amsterdam. Veel thema’s kun je met onze Digitale Leerweken begin 2017 verder verdiepen; dit congres is dus een tussenstop om straks een sprint te maken. Kortom: Speed up!

Bekijk workshopronde 1 en workshopronde 2

Schrijf je in voor onze workshops, doe nieuwe kennis op, ontmoet collega’s en deel je ervaringen tijdens deze Wereld Aids Dag.

Praktische informatie
  • Het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2016 vindt plaats op donderdag 1 december in de Beurs van Berlage te Amsterdam.
  • Tijdens het plenaire gedeelte is een tolk aanwezig voor Engelse vertaling, en zeven workshops zijn in het Engels.
  • Heb je een insert voor in de congrestas of wil je een stand inrichten op deinfomarkt? Stuur dan een e-mail naar congres@soaaids.nl voor meer informatie.
  • Accreditatie is aangevraagd, kijk op de website voor welke beroepsgroepen dit mogelijk is.
  • Inschrijven kan tot en met 28 november. Kosten voor deelname zijn € 100,-.