Lustrumcongres ‘Seks 2.0’

Posted by Kimberley Meijers on November 23, 2016 at 4:33 pmHet Lustrumcongres ‘Seks 2.0’ van de Nederlandse wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS), Tijdschrift voor Seksuologie (TvS) en de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie (VVS) vindt plaats op 25 november 2016, in de Flint te Amersfoort.

Het doel van het Lustrumcongres is tweeledig: vieren dat we bestaan en reflecteren op en uitwisselen over het verleden, heden en toekomst van de seksuologie onder de noemer ‘Seks 2.0’. Voor de NVVS, TvS en VVS is het van groot belang om aandacht te besteden aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van seksuologie. Daarom zal tevens het werk van verscheidene onderzoekers worden gepresenteerd.

De Wetenschappelijke Commissie heeft een aantrekkelijk wetenschappelijk programma voor u samengesteld. Tijdens dit jubileumcongres zullen verleden en heden en toekomst van de seksuologie de revue passeren. Voor een wetenschappelijke vereniging is het van groot belang om aandacht te besteden aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de seksuologie. Daarom wordt tevens het werk van een aantal onderzoekers gepresenteerd.

Naast de wetenschappelijke sessies staan ook de uitreiking van de Seks & Mediaprijs en de Koos Slob prijs op het programma. Om de jubilea van de verenigingen spetterend te vieren zal het wetenschappelijk programma afgesloten worden met een dinershow.

Het Lustrumcongres Seks 2.0 is bedoeld voor hulpverleners werkzaam in de seksuologie, waaronder seksuologen en consulenten seksuele gezondheid, almede voor urologen, gynaecologen, oncologen, psychologen, verpleegkundig specialisten en andere geïnteresseerden. Zowel Nederlandse als Belgische geïnteresseerden uit bovenstaande doelgroepen zijn voor het huidige Lustrumcongres van harte uitgenodigd.

Avondprogramma plus diner

U kunt zich tevens inschrijven voor het avondprogramma, eveneens in de Flint. Het avondprogramma begint om 18.00 uur met een dinerbuffet met muzikaal intermezzo, verzorgt door Jacqueline de Groot. Om 19.30 uur vervolgen we het programma met interessante, spraakmakende sessies ‘Seks 2.0 of Seks min 1.0’; o.a. een presentatie over ‘seks en robots’ door Chloe de Bie en daarnaast zal Keynote Tofik Dibi komen. Om 21.30 uur sluiten we de avond af met een borrel.

De kosten voor het avondprogramma inclusief diner bedragen € 25,00 voor leden NVVS, VVS & TvS abonnees en € 75,00 voor niet leden.

Registratie en annuleringsvoorwaarden

 • Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail.
 • Vanaf 23 november 2016 zullen geen registraties meer worden verwerkt en kunt u zich enkel nog ter plekke inschrijven.
 • Indien u verhinderd bent, is het kosteloos toegestaan een plaatsvervanger gebruik te laten maken van de registratie, mits de naam van de plaatsvervanger vóór 16 oktober via info@lustrumcongres.info is doorgegeven.
 • Annuleringen kunnen schriftelijk worden doorgegeven via info@lustrumcongres.info.
  De volgende annuleringstermijnen zijn van toepassing:

  • Tot en met 25 oktober 2016 wordt er bij annulering € 25,00 aan administratiekosten in rekening gebracht.
  • Bij annulering na 25 oktober 2016 bent u het gehele registratiebedrag verschuldigd.
  • Restitutie (indien van toepassing) van (een deel van) het inschrijfgeld vindt plaats na afloop van het congres.