Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ontmoeting Amsterdam Planning Group AIDS 2018

December 18, 2017 @ 8:00 pm - 9:30 pm

Key Population

In juli 2018 komt de International Aids Conference naar Nederland.

Velen van jullie onderzoeken of zijn inmiddels hard aan het werk om een bij te dragen aan het succes van deze conferentie; zowel binnen als buiten de RAI, zowel voorafgaand als tijdens de conferentie.

 

Een aantal van ons werkt al ruim een jaar samen in de AIDS 2018 Amsterdam Planning Group (APG) met als doel om een aantal noodzakelijke activiteiten te initiëren en wanneer nodig activiteiten te coördineren. Aan de APG nemen o.a. een aidsorganisaties, de ministeries van VWS en BZ en de co-chair van de conferentie – prof Peter Reiss – deel.

 

Al een tijdje hebben we het plan om een ontmoeting te organiseren met een veel breder groep van mensen die geïnteresseerd zijn in AIDS 2018. 

We ontvangen signalen dat het nu waarschijnlijk een goed moment is om elkaar te informeren en hopelijk ook te inspireren.

 

Graag nodigen we je/jullie dan ook uit voor de AIDS 2018 ontmoeting op maandag 18 december as om 18 uur in het Lloyd Hotel, Oostelijke Handelskade 34 te Amsterdam.

 

Door o.a. Lambert Grijns (SRGR & HIV/aids ambassadeur), Peter Reiss, ondergetekende en andere leden van de APG zal een kort overzicht gegeven worden van de activiteiten die vanuit de APG gecoördineerd worden. Ook zal een overzicht gedeeld worden van de vele initiatieven waarover wij geïnformeerd zijn. We willen ook graag tijd besteden aan feedback en suggesties.

Details

Date:
December 18, 2017
Time:
8:00 pm - 9:30 pm
Event Tags:
,

Venue

Lloyd Hotel
Oostelijke Handelskade 34
Amsterdam, Netherlands
+ Google Map