Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Conferentie Empowerment biculturele LHBT’s

April 7, 2017 @ 11:00 am - 7:00 pm

Biculturele LHBT’s vormen een diverse groep. Uitkomen voor LHBT-gevoelens is niet altijd makkelijk, zeker wanneer de omgeving dit niet altijd accepteert. Wat heeft deze groep nodig? Wat is de invloed van religie en cultuur? Hoe organiseer je goede zorg en ondersteuning op lokaal niveau voor biculturele LHBT’s? Tijdens deze conferentie krijg je aan de hand van goede voorbeelden, het antwoord. Schrijf je snel in want vol = vol.

Voor wie?

Voor sociale professionals, hulpverleners,  zelforganisaties, ervaringsdeskundigen en gemeentelijke beleidsmakers.

Plaats en tijd

De conferentie vindt plaats in Amersfoort op 7 april 2017 van 9:00 – 17:00. Locatie: De Eenhoorn, Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort. De toegang is gratis.

Programma

Aanmelden

Over Coming In

Deze conferentie wordt georganiseerd vanuit Coming In en het G4 project. Coming In en G4 hebben tot doel deskundigheid en lokaal beleid te bevorderen en biculturele LHBT te ondersteunen bij het accepteren van en invulling geven aan hun seksuele oriëntatie en/of genderidentiteit. Deze projecten worden gefinancierd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Begin april krijgt Coming In een eigen website: www.comingin.nl

Details

Date:
April 7, 2017
Time:
11:00 am - 7:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.movisie.nl/agenda/conferentie-empowerment-biculturele-lhbts

Organizer

Coming In en het G4 project

Venue

De Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2
Amersfoort, 3818 LH
+ Google Map