Emancipator op het Midzomergracht festival in Utrecht

Posted by Kimberley Meijers on June 16, 2016 at 4:43 pmEmancipator is actief tijdens het jaarlijkse Midzomergracht Festival in Utrecht, van 17 t/m 26 juni 2016 met de volgende activiteiten:

19 juni: Spectrum van Seks

Een interactieve middag waarin we drie verschillende taboes binnen seks aan de kaak stellen: aseksualiteit, sekswerk en seksuele voorlichting. Het doel is om seks bespreekbaar te maken in een comfortabele sfeer.
Dit event is voor iedereen die iets of niets met seks te maken heeft. Eigen ervaring staat centraal en we sluiten af met een ‘20-punten plan’: 20 tips en acties om beter/anders/fijner met het spectrum van seks om te kunnen gaan.

Tijd:           14:00-17:00
Locatie:     Kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht
Partners:   Doetank PEER en Savannah Bay.

22 juni Expertmeeting Midzomergracht: Alle mannen uit de kast?

Wat hebben seksuele diversiteit en mannenemancipatie met elkaar te maken? Over welke onderwerpen gaat het dan? Hoe kan mannenemancipatie bijdragen aan een positieve houding t.a.v. seksuele diversiteit? En hoe draagt seksuele diversiteit bij aan de emancipatie van jongens en mannen?

Tijd:           13:00-17:00
Locatie:     ZIMIHC Theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht
Partners:   Movisie, COC Midden Nederland en Resto VanHarte
Aanmelden

22 juni: Diner Pensant: Vrijheid voor Mannen?

Het Diner Pensant is een laagdrempelig interactief en participatief diner. We nodigen bezoekers uit om met ons, zichzelf en elkaar in gesprek te gaan over de traditionele beeldvorming van mannen en mannelijkheid in de hedendaagse samenleving.

Tijd:           17:30-21:00
Locatie:     ZIMIHC Theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht
Partners:   Movisie, COC Midden Nederland en Resto VanHarte
Aanmelden

Klik hier voor uitgebreide informatie van de Emancipator activiteiten tijdens het Midzomergrachtfestival