Aankondiging Talkshow Female Choices

Posted by Kimberley Meijers on September 7, 2016 at 7:02 pmEen vrolijke kutavond over lijf, last en lust

We weten steeds meer over de invloed van de pil op onze hormonen en libido. Veel vrouwen vragen zich af wat chemicaliën in tampons doen. Dus zoekt de bewuste vrouw anno 2016 naar goede en gezonde alternatieven. Welkom vrouwencondoom, gifvrije tampon of duurzame menstruatiecup! Wat betekenen die keuzes voor je gezondheid, je seksleven en het milieu? En welke trends bereiken ons vanaf andere continenten?

PRESENTATIE: het charismatische Vlaamse podcastduo van Vuile Lakens: genderkenner Anaïs van Ertvelde en schrijfster Heleen Debruyne in gesprek met

  • Seksuologe en pilonderzoekster (AMC) Hanneke Termeer over pilmoeheid, hormonen en pretbedervers;
  • Rondje wereld met SRGR-ambassadeur (Buitenlandse Zaken) Lambert Grijns en onderzoeker Anny Peters (Rutgers) over intieme keuzevrijheid, taboes en vooroordelen in Nederland en daarbuiten;
  • Vrouwencondoomexpert Denise van Dijk (The Female Health Company) met een interactieve, hands-on demo van het vrouwencondoom.

EN VERDER: Test-Kezen (m/v) over persoonlijke ervaringen met het vrouwencondoom en de Female-Choices-Multiple-Choice-Quiz: test en vergroot je kennis.

Aftellend naar Global Female Condom Day organiseren OneWorld en The Female Health Company deze talkshow met de vagina in een glansrol:
Woensdag 14 september, 20:00-21:45 uur in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam.
Toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je aan via https://dezwijger.nl/programma/female-choices.